Echipa De Constructii
gresie echipaconstructii
Amenajari Interioare și Exterioare Craiova
Ne gasiti online…
 

Servicii

Serviciile AD Constructii

gresie echipaconstructii

Montaj gresie si faianta

Desi multi oameni dupa ce vad meseriasii cum lucreaza considera ca este usor de pus cateva placi perfect drepte de gresie si faianta, indemanarea si inscusinta de care dau dovada acesti oameni nu este deloc de neglijat. Putem spune ca este o adevarata arta modul in care un faianter, sau gresier isi exercita cu iscusinta meseria.
Montajul de gresie si faianta poate fi influentat de mai multi factori: grosimea si rezistenta gresiei sau faiantei, nivelul suprafetei pe care se monteaza si constructia cat mai perfecta a locului unde se face montajul duc la un adevarat test de imaginatie pentru persoana responsabila cu acest serviciu.

Amenajari interioare

Amenajari interioare

Fiecare persoana doreste un loc al lui personalizat dupa bunul plac astfel incat in momentul in care ajunge acasa linistea si pacea sufleteasca sa il impresioneze de la primul pas pe usa casei. Din acest motiv subiectul amenajarilor interioare este unul vast si de fiecare data la moda.
O mare provocare pe care o prezinta design-ul interior este alegerea acelor elemente care au puterea de a creea un tot unitar. Piesele de mobilier si decoratiunile trebuie alese cu atentie, incat sa denote bun gust, sa se potriveasca stilului arhitectural, preferintelor familiei si in acelasi timp, sa fie cat mai utile.
Acoperisuri

Acoperisuri

Un acoperis reprezinta totalitatea elementelor ce protejeaza in mod calculat si ordonat structura unei case. In functie de cerinte acoperisurile pot fi de mai multe feluri, pot fi acoperisuri din tigla, sau foi de aluminiu, semifabricate, paie, iarba, sau sticla.
Rezistenta acoperisului este foarte importanta deoarece este mai greu accesibila pentru detectarea posibilelor defectiuni, sau stricaciuni. Forma acoperisului difera de la o regiune la alta, iar factorii care influenteaza in mare parte alegerea unui acoperis, sunt clima si posibilul cost al producerii acoperisului.
Compartimentari

Compartimentari

Prin folosirea pereţilor de montaj rigips pot fi obţinute – în comparaţie cu sistemele convenţionale de realizare a pereţilor de compartimentare – avantaje relevante din punctul de vedere al costurilor. Spaţiul liber din interiorul pereţilor este ideal pentru amplasarea raţională a diferitelor tipuri de instalaţii,
iar suprafaţa instantaneu uscată a peretelui poate fi vopsită, tapetată, sau lambrisată fără întârziere. Sistemele Rigips suportă orice comparaţie şi din punct de vedere al izolaţiei fonice şi al rezistenţei la foc, iar greutatea peretelui este de numai 25-50 kg-m2 .
Montaj parchet

Montaj parchet

Parchetul laminat este un produs de pardoseală sintetică în mai multe straturi contopite, împreună cu un proces de laminare. Parchetul laminat simulează lemnul (sau uneori piatra ) cu un strat autocolant fotografic sub un strat protector clar. Desi asptectul este unul foarte interesant, proprietatile de care acesta dispune nu sunt aceleasi ca ale lemnului natural, deaceea pentru a izola cat mai bine locuita pe sub acest lemn stratificat se pune termo si hidroizolant. Podele laminate au crescut semnificativ în popularitate, poate pentru că ar putea fi mai ușor de instalat și menținut decât suprafețele mai tradiționale, cum ar fi podele din lemn de esență tare.
Case ecologice din paie

Case ecologice din paie

Casele construite din panouri din paie Ecococon, care la exterior si la interior sunt finisate cu tencuieli din lut, sunt printre cele mai sanatoase tipuri de consturctii.
Se ridica foarte usor, pot deasemenea fi realizate in diferite stiluri, aici nu se vor dezvolta niciodata virusi, bacterii sau ciuperci, iar umiditatea este perfect controlata deoarece intregul sistem constructiv respira.
Sistemul de constructie a caselor din aceste panouri din paie, este controlat inca din faza de productie, incepand de la structura si pana la toate straturile componente.
Este nevoie de o fundatie tipica constructiilor usoare, iar pentru o buna izolatie se folosesc materiale precum folii de difuzie si antivant pentru a nu exista niciun fel de punte termica, astfel, intreaga constructie isi va pastra caracteristicile de eficienta termica ridicata.
Structuri din lemn

Structuri din lemn

Din punct de vedere estetic, acoperisurile din lemn sunt spectaculoase, datorita ultimelor tehnologii de prelucrare a lemnului, ii ofera acestuia un aspect dinamic.
Cele mai elegante materiale de constructie sunt cele naturale, iar lemnul este cel mai folosit din toate timpurile.
Pentru ca majoritatea celor care doresc sa isi construiasca o casa, au nevoie de spatiu, dar totodata doresc sa aiba parte si de un design mai special, opteaza intotdeauna in obtinerea unei mansarde generoase din lemn.
Stim cu toti ca prin acoperisul unei case se pierde un procent aproximativ de 30% din caldura, insa casele cu acoperis din lemn stratificat, nu intampina niciodata aceata problema. Pe timpul verii, lemnul inmagazineaza caldura, pastrand racoare in incapere, iar pe timpul iernii expulzeaza caldura, incalzind spatiul pe care il acopera.
echipa de constructii craiova

Orice pas gresit in aceasta etapa, este foarte dificil dar si costisitor de modificat dupa ce constructia a fost finalizata. De aceea succesul unei case depinde foarte mult de felul in care este realizata fundatia, necesitand o atentie sporita pe parcursul intregului proces.
Toti ne dorim o constructie sigura si sanatoasa, unde ne vom putea simti in siguranta, de aceea este foarte important ca fundatia sa beneficieze de o hidroizolatie bine proiectata.
Atunci cand fundatia nu beneficiaza de hidroizolatie, acest lucru va duce in timp la infiltrarea apei prin ziduri, si se va ajunge la deteriorarea acesteia.
O fundatie buna, reprezinta o fundatie robusta ce va sustine intreaga greutate a constructiei, de asemenea bine proiectata in functie de suprafata intregii cladirii, iar pentru ca aceasta sa isi indeplineasca functiile pentru care a fost turnata, continuarea procesului de construire a casei, va continua atunci cand procesul de uscare a fundatiei s-a incheiat.

izolatie echipaconstructii

Un termosistem eficient va depinde intotdeauna de doi factori, de materialele termoizolante folosite si de adezivul utilizat.
Grosimea materialului termoizolant se calculeaza in functie de modul de alcatuire a peretelui, din tipul de materiale din care acesta este facut si de orientarea constructiei.
Calculul implica atat comportamentul materialelor la temperaturile exterioare cat si comportamentul la vapori al acestora , numindu-se calcul higrotermic.
In ultimul timp, termosistemele au evoluat, gratie descoperirii unor noi materiale termoizolante si bineinteles a unor combinatii mult mai eficiente.
Termosistemul se refera la termoizolarea peretilor exteriori ai unei constructii, indiferent de modul in care acestia sunt alcatuiti.
Acest proces de termoizolare, reprezinta economie de energie si respectiv reducerea cheltuielilor si nu in ultimul rand, sporeste contributia la protejarea mediului injoncurator.